Medlemskap

För att få medverka vid de tester som föreningen och SWB anordnar måste du ha löst ett medlemskap. Du kan välja mellan aktiv medlem eller plusmedlem. Fördelarna med de olika medlemskapen finner du på SWB’s hemsida.

För att bli ny medlem hos SWB Jönköpings Län går du in på SWB’s hemsida, du finner länk till sidan här till vänster. Där väljer du vilken typ av medlemskap du vill ha och även vilken regional förening du vill tillhöra. Ifall du har varit medlem föregående år bör du ha ha fått ett mail utskickat från SWB med information om förnyelse av medlemskap.

2021 är den regionala avgiften för SWB Jönköpings Län 250 kr.

Det kan ju också vara så att du bara vill lösa ett stödjande medlemsskap hos SWB Jönköpings Län. I så fall sätter du in 250 kr på vårt konto 361783-4 och märk med namn, adress och mailadress. Observera att ett sådant medlemsskap endast är till stöd för föreningen. För att kunna nyttja de regionala fördelar som ett medlemsskap i SWB Jönköpings Län ger bör du istället välja aktiv medlem eller plusmedlem i SWB med SWB Jönköpings Län som regional förening.

Bli medlem