Unghästtest och ridhästtest 2019

Unghästtest 14 juni 2020

SWB Jönköpings Läns unghästtest är avklarat och det blev en varm men lyckad dag. Föreningen vill tacka samtliga deltagare för att ni valt att visa era fina hästar hos oss.Vi vill även tacka samtliga funktionärer och domare för ert jobb under söndagens unghästtest, samt Sörsjö ridcenter för proffsigt bemötande och att vi alltid möts av en anläggning i toppskick med god service.

Bästa gångartshäst blev Black Surprise (SWB) visad av Eva Olausson. Han fick 82.5 % och ett gångarts diplom. Black Surprise e. Vincent Maranello u. Welttänzerin e. De Niro. Ägare är Anna Reilly Hansson och uppfödare Monica Müller.
Bästa hopphäst blev Caramell CAKE (SWB) visad av Malva Ingesson. Hon fick 79.2 % hoppdiplom och klass 1 som gångartstalang. Caramell CAKE e. Gisborne VDL (ex Gerko VDL) u. Miss Carramé (SWB) e. Mr Carrera xx. Ägare är Eva och Malva Ingesson och uppfödare Falbygdens Stuteri AB

Reslutat finns på Equipe.

Vi vill även passa på att hälsa er välkomna till föreningens nästkommande evenemang som är fölbedömning. Bedömningen kommer att äga rum den 29/8 2020 på Nissamålen 1, Huskvarna. Proposition kommer inom kort.

Vi önskar er en härlig sommar och hoppas vi ses i augusti!

 

__________________________________________________________________________________________________________

Varmt välkomna till årets unghästtest på Sörsjö ridcenter. Nu finns definitiva startlistor samt lista på hästar tillsalu publicerade nedan vänligen notera att de utsatta tiderna är ungefärliga starttider.

I år kommer SWB Jönköpings län annordna Unghästtest på Sörsjö Ridcenter i Värnamo den 14 juni.
Bedömningen är öppen för 3-åriga hästar samt 4-åriga hästar som ej är visade som 3-åringar. Ägare/visare till anmälda hästar ansvarar för att ta del av SWBs Bedömningsreglemente där utförlig beskrivning av bedömningen finns. Reglemente och annan information finns på www.swb.org. Domare till årets Unghästtest är: Hans Wallenmys exteriör, Susanne Axen hoppning och Wanja Wallemyr gångart/ridprov. Proposition och anmälan finns länkade nedan.

Föreningen kommer givetvis att följa de rekommendationer och uppmaningar som finns både från folkhälsomyndigheten och svenska ridsportförbundet. Vi kommer att göra det vi kan för att alla ska känna sig trygga med att visa hästen hos oss. Vi från föreningen förväntar oss i gengäld att ingen besöker vårt arrangemang som har några symptom på förkylning eller som är utpekad att befinna sig i någon riskgrupp för viruset. Observera att vi kommer att ha tät kontakt med domarna för att stämma av så att alla håller sig friska och att ingen visar någon symptom på sjukdom. Skulle det inträffa kan vi komma att ersätta en domare med en annan

Meddelande till visare-2020

Startlista unghästtest 2020

Hästar till salu 2020

Proposition Unghästbedömning 2020

Anmälan till Unghästtest 2020

 

Genrep inför unghästtest 30 maj, 2020
Välkomna att anmäl till vårt genrep den 30 maj på Sörsjö Ridcenter i Värnamo. Vi bygger upp banan så som den kommer att se ut på unghästtestet. Lasse Berglund finns på plats och ger goda tips och råd inför visningen och möjlighet att rida i lilla ridhuset finns! Anmälan görs här. Hoppas vi ses! 

Startlista Genrep 30 maj -2020Välkomna till Ridhästtest & Unghästtest i Linköping 15 juni

Denna dag arrangerar SWB-föreningarna Jönköping, Östergötland och Örebro
Ridhästtest för 4-åriga unghästar, 5 åriga fölston och Öppen klass samt Unghästtest för 3- och 4-åriga hästar.

Det är ett utmärkt tillfälle att kvala din SWB 4-åring till Breeders Trophy eller bara få en bedömning på din häst. Har du t ex visat ditt treåriga sto men avstått ridprovet dåär detta ett utmärkt tillfälle att säkerställa att stoet är berättigat till prestationsklassificering längre fram.

Har din 4-åring visats som treåring kan du välja grenspecifikt dvs Hopp (Uppsutten hoppning) eller Dressyr, har den inte visats som treåring ska du välja ”Allsidig”bedömning och där kan du välja löshoppning eller uppsutten hoppning.

Anmälan är nu öppen!  Är du medlem i JLVF lämnar vi 300:- rabatt, uppge medlemsnummer vid anmälan!