Information angående årets planerade Unghästtest!

Till alla som planerar att visa en häst hos oss på årets unghästtest vill vi från föreningen informera er om planerna med anledning av coronaepidemin!

SWB Jönköpings Län planerar för att arrangera årets unghästtest enligt planerat datum och plats. Som alla vet kan läget förändras snabbt både i positiv och negativ riktning och det är viktigt att påpeka att det kan komma att ändra dagens inställning till genomförandet!

Föreningen kommer givetvis att följa de rekommendationer och uppmaningar som finns både från folkhälsomyndigheten och svenska ridsportförbundet. Vi kommer att göra det vi kan för att alla ska känna sig trygga med att visa hästen hos oss. Vi från föreningen förväntar oss i gengäld att ingen besöker vårt arrangemang som har några symptom på förkylning eller som är utpekad att befinna sig i någon riskgrupp för viruset.

Observera att vi kommer att ha tät kontakt med domarna för att stämma av så att alla håller sig friska och att ingen visar någon symptom på sjukdom. Skulle det inträffa kan vi komma att ersätta en domare med en annan.

Propositionen kommer ut inom de närmsta dagarna till både unghästtest och genrepet och vi håller er uppdaterade med löpande information om arrangemanget!

Information finns också på SWB’s hemsida!

Varmt välkomna till oss och vi jobbar för ett genomförande på ett så säkert sätt som vi kan!

Vid frågor kontakta gärna Anna, ordförande 070-7472977