Lördagen den 27 november gästas vi av Mikael Nolin. Micke bjuder oss på en mycket intressant och lärorik Clinic kl 9-12 och därefter erbjuds löshoppningsträning med plats för 15 hästar. Clinicen och löshoppningsträningen kommer att vara på Holsteryds Gård i Sandsjöfors.
🏆 Mikael Nolin är A-domare i hoppning och han är en flitigt anlitad domare inom SWB. Ni känner igen han bland annat från Bruksprovet, unghästbedömningar och rådgivande bedömning av hingstar 🏆
🦄 Nu har du chansen att få ta med din häst till clinicen. Då Mikael gärna vill visa sitt sätt att träna olika hästar med olika förutsättningar söker vi 6 hästar av olika typer och egenheter. Din häst kan va oerfaren, en riktig hoppkanon, talangfull eller gångartsstammad osv🦄
Vill du delta med din häst? Skicka ett SMS till Johanna 0763116699 och beskriv din häst – ålder, erfarenhet, talang osv. Ett urval görs sedan så spridningen på hästarna blir så intressant för åskådarna som möjligt.
💰Det är gratis för medlemmar att delta på clinicen, icke medlemmar betalar 100:- per person 💰
Löshoppningen på eftermiddagen kostar 400:- per häst. Anmälan görs på SMS till Johanna 0763116699
Kom till Sandsjöfors för några timmars inspiration i höstmörkret. Klä er varmt och sug in kunskap från en av Sveriges skickligaste inom området löshoppning!