Vi är full planering av årsmötet som kommer äga rum i februari, mer info kommer inom kort. Vi behöver välja in nya styrelsemedlemmar och vi letar därför med ljus och lykta efter någon som vill stärka upp styrelsen.
👉🏼 Vi har inga högre krav än att du förväntas gilla fika, orkar lyssna på hästprat och kan tänka dig att ställa upp några timmar inför och under våra arrangemang.
👉🏼 I gengäld får du lära dig sååå mycket om avel och unghästar, du får hänga med oss i styrelsen som enbart är i positiv anda och vi saknar gnällspikar eller andra energitjuvar.
👉🏼 Visst låter detta sjukt kul? Hör av dig isåfall till vår valberedning genom

Joakim Didrik

eller skicka ett Mail till styrelsen eller kontakta oss på Messenger. Det går även bra att ge förslag på någon lämplig kandidat!

💰Vi söker även någon som kan tänkas hjälpa oss genom att vara kassör då vår nuvarande kassör känner att det är dags att lämna över pappren till någon annan! Ekonomin är mycket välskött och allt är i god ordning. Nuvarande kassör finns till hands och kommer se till att hennes efterträdare får en trygg grund att stå på.
På årsmötet ska vi även välja ordförande för föreningen och nuvarande ordförande lämnar öppet för andra förslag!
Vi hoppas verkligen att ni vill delta på mötet som kommer att bli digitalt genom teams, en mycket intressant föreläsning väntas inför kommande seminsäsong! 💻