GOTT NYTT ÅR TILL ALLA FANTASTISKA MEDLEMMAR, 2020 börjar på bästa sätt….

✍🏻 ÅRSMÖTE ✍🏻
Varmt välkomna till SWB Jönköpings Läns årsmöte! Den 27 februari bjuder vi in till föreningens årsmöte med en intressant föreläsare, prisutdelningar, god mat och trevligt umgänge!

  • Vi gästas av hovslagare Rose-Marie Clark som är specialist på fölbenskorrigering! Hon kommer under kvällen att ta upp det som hästägare och uppfödare bör tänka på, se upp med, och förstå varför hästen/fölet ser ut som den gör idag! Hon kommer även att visa sin egna fölsko som säljs i nästan hela världen!
  • Joakim Didrik, ombud från Agria, finns på plats och informerar om viktiga försäkringar för uppfödare!
  • Vi kommer avrunda kvällen med årsmöte och prisutdelningar från 2019 års unghästbedömning och vi kommer dela ut uppfödarpriset för framstående prestationer under SWB Equestrian Weeks.

Mötet kommer hållas i Nässjö med start klockan 18,00, meddela deltagande så fort som möjligt på sms till 070-7472977 så vi kan planera för en bra lokal och beställa mat och dryck!

🐴 Är du inte medlem i vår förening än – se till att bli det så får du tillgång till alla roliga event under året! 🐴

Varmt välkomna!
Psst… inbjudan till er som har ett pris att hämta (diplomhästar från unghästbedömningen) kommer att komma via Mail alt sms så uppdatera era kontaktuppgifter i tdb så de stämmer! 🙏🏼

http://www.cfarrier.se